Informatii de Livrare


1. Livrarea prin Curier Rapid 

Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 14:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare)  
Costul livrării Prin GLS Romnaia este de 20lei
Comenzile de peste 500 de lei beneficiază de livrare gratuită prin GLS Romania.
Clientul poate alege in momentul efectuării comenzii cu care dintre cele două firme de curierat sa fie livrată comanda. Daca localitatea dvs are km suplimentari ne rezervam dreptul de a trimite cu GLS Romania care nu percepe km suplimentari pentru nici o localitate din Romania.

Comenzile plasate de luni până vineri până la ora 14 sunt expediate în aceași zi, cele plasate după această oră urmând să fie expediat ziua următoare. Comenzile plasate vineri, după ora 14, sau în weekend, sunt expediate începând cu ziua de luni a săptămânii următoare. Comenzile se pot expedia doar pe teritoriul României.
Acum ai posibilitatea sa verifici in timp real statusul expeditiei! Trebuie doar sa introduci numarul de AWB pe GLS Romania. 

2. Ridicare comanda online de la noi  Cluj-Napoca

Dupa ce ati plasat comanda pe site si dupa confirmarea ei, aceasta poate fi ridicata direct de la noi. Veti primi o notificare pe e-mail sau telefonic atunci cand comanda este pregatita pentru ridicare. 
Adresa noastra: Cluj-Napoca, str. Nadasel nr 58A, judetul Cluj, cod postal 400267.
Nu avem un program de lucru fix asa ca in momentul in care doriti sa ne vizitati  contacteaza-ne la telefon 0749 150 383 

3. Cumparare directa de la noi din Cluj-Napoca

Produsele pot fi vazute, testate si achizitionate direct a noi  din Cluj-Napoca.
Adresa noastra: Cluj-Napoca, str. Nadasel nr 58A, judetul Cluj, cod postal 400267.
Nu avem un magazin fizic doar un mic birou. respectiv programul de lucru nu este fix ne adaptam volumului de lucru din acest motiv in momnetul in care doriti sa ne vizitati rugam sa fim contactati in prealabil la telefon 0749 150 383.

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de la noi direct sau prin magazinul vonline www.WebLed.ro.

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!

  Meniu

Articole de pe blog:

  • Principalele diferente dintre banda LED Analog si banda LED Digitala
    Banda LED Analog Banda LED Analog iti pemite sa ai doar o culoare pentru toata banda led in acelasi timp. Poti schimba culoarea de cate ori doresti pentru intreaga banda , dar nu poti schimba culoarea doar pentru o sectiune a benzii . Controlerele pentru aceasta se gasesc intr-o gama variata la noi pe site in functie de banda aleasa ,din aceste […]
  • Diferenta dintre LED-urile SMDDiferenta dintre Ledurile SMD
    Diferenta dintre LED-urile SMD In primul rand , ce este SMD ? SMD inseamna dioda montata la suprafata , acestea fiind folosite adesea la benzile LED . Aceasta tehnologie este mult mai avansata decat prima generatie ( DIP LED ). SMD-urile sunt montate pe un substrat de aluminiu si sunt invelite intr-o rasina epoxidica. Eficienta iluminarii cu LED […]
  • Controler WIFI RGB Arilux SL-LC03 , compatibil Alexa si Google Home
    In acest articol va prezentam functionalitatile si modul de instalare ale controlerului WIFI RGB Arilux SL-LC03 cu telecomanda 24 taste compatibil cu Google Home si Alexa. Specificatii *16 Millioane de culori*Control Telefonic*Posibilitate de grupare ale aceleiasi culori pentru mai multe disozitive*Mod Personalizare*Temporizare, posibilitate de a […]