Politica de confidentialitate


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată si completată, WebLED.ro  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează utilizatorii/clienții săi.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea catre terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Prin prezentul document ați luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justitiei în caz de incălcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin înscrierea pe site și/sau efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, utilizatorii/clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie stocate si utilizate pentru:

  • Activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale(oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea WebLED.ro și a terților cu care WebLED.ro are relații de orice natura) la adresele de e-mail comunicate către WebLED.ro.
  • Participarea la concursuri, promoții
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ
  • Statistici interne necesare îmbunatățirii calității serviciilor oferite si imaginii site-ului
  • Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului
  • Cercetări de piață
  • Urmărirea datelor de vânzări

WebLED.ro nu va dezvălui nici un fel de informație despre utilizatorii/clienții site-ului său fără a primi mai întâi consimțământul expres al acestora în aceasta privință. În același timp însă, poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii/clienții beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și de a se adresa justitiei (art. 18). Totodată, aceștia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnata la sediul WebLED.ro sau prin e-mail.

Colectarea automată de date cu caracter non-personal

În unele cazuri, este posibil ca WebLED.ro  să colecteze infomații cu caracter non-personal despre utilizatori/clienți. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele website-ului de unde a fost făcută conexiunea la site.

În timpul vizionării site-ului, WebLED.ro va putea stoca anumite informații despre utilizator/client.

 

Articole de pe blog:

  • Controller Monocolor
    Pentru controllul benzilor cu leduri si nu numai se pot folosi o gama larga de controllere cu telecomenzi azi vom prezenta posibilitatile de control a benzilor cu led de o singura culoare 1.Controller RF 11 taste Este cea mai raspandita solutie controllerul RF cu 11 taste este un controller simplu suporta 72w cu un varf de 144W este ideal pentru […]
  • Ce inseamna gradurile de protectie ip20,ip65,ip68?
    Probabil ai observat că cele mai multe produse de pe site-ul nostru au un cod in titlu sau in descrierea produselor de genul IP20, IP65 sau ip68 , ei bine ne-am gândit că nu ar strica să explicam pe scurt cum putem să descifrăm aceste coduri. Simplu de tot spus, codurile ne ajută să vedem exact unde putem folosii produsele nostre cu LED (se aplică […]
  • Diferenta dintre LED-urile SMDDiferenta dintre Ledurile SMD
    Diferenta dintre LED-urile SMD In primul rand , ce este SMD ? SMD inseamna dioda montata la suprafata , acestea fiind folosite adesea la benzile LED . Aceasta tehnologie este mult mai avansata decat prima generatie ( DIP LED ). SMD-urile sunt montate pe un substrat de aluminiu si sunt invelite intr-o rasina epoxidica. Eficienta iluminarii cu LED […]
  • Banda LED RGBW face ca bucataria sa straluceasca.
    Acest impresionant proiect de bucătărie din Anglia este o prezentare minunată pentru avantajele LED-urilor cu 4 culori (RGBW/RGBWW) asupra luminilor tradiționale RGB de schimbare a culorii. Alegeți o lumină albă caldă sau alba rece confortabilă de la LED-uri dedicate sau o lumină perfectă, perfectă prin amestecarea luminilor roșii, albastre și […]